Jamane-jamane jaman edan
Wong sholeh dadi guyonan
Seng nggo jubah dadi panutan
Amargi rupo, dadi patokan

 

Sakiki wes kudu ngati-ngati
Akeh fanpage tema islami
Isine nyalahake poro wali
Krono jare, ora milu nabi

Munine kuwi perkoro bid’ah
Nek bid’ah kuwi mesti salah
Dadine ra iso melbu jannah
Padahal bid’ah, hukume mubah

Bid’ah kuwi ora mung sayiah
Ono ugo sek bid’ah khasanah
Contone koyo mbangun madrasah
Kanggo nyetak, anak sholehah

Mending siki podo nyedak kyai
Ojo sek gek terkenal wingi
Sek isone mung ndalili
Koyo wong-wong, sek neng njero tivi

fp : Hadis Shahih

Sumber Foto : FOTO

 

~~~~~~~BONUS~~~~~~~
BENAR

BE =JALAN
NAR =API NERAKA
(JALAN API NERAKA )

DINAR :
DIN = Agama
NAR =API NERAKA
(Agama Api Neraka)

NARUTO
NAR = Neraka
UTO = Otomatis
(Otomatis Masuk Neraka)

NARDI
NAR = Neraka
DI = Tempat
(Tempatmu di Neraka)

NARTO
NAR =API NERAKA
TO =UNTUK
(Untuk Api neraka)

KISWINARTO
KIS= CIUM
WI =KITA
NAR =API NERAKA

(KITA CIUM API NERAKA)

SEMINAR
SEMI =SETENGAH
NAR =API NERAKA
(Setengah Api Neraka)

MUNARMAN
MU =KAMU
NAR =API NERAKA
MAN = MANUSIA
(Kamu Manusia Api Neraka)

Qiqiqiqi (Monggo ditambahi)

TENAR
SENAR
NARSIS
NARAPIDANA
MENARA
NARASUMBER

udah itu dulu…

fb : Abdul L Wahab